Блог

26.04.2015 00:03

   Фільм «Месники 2: Ера Альтрона» з’явився на великих екранах України 23 квітня, зразу ж на наступний день після світової прем’єри. І наскільки сильно фанати чекали цей фільм, настільки ж сильно скептики сумнівались в майбутньому успіху цієї частини франшизи, оскільки багато людей розчарувалися в першій частині «Месників», чекаючи від неї чогось більшого. Чиї ж очікування підтвердили «Месники 2»?

   Почну зразу з висновку… дивно, правда?. «Месники 2: Ера Альтрона» шикарний фільм, чуєте, Ш-И-К-А-Р-Н-И-Й. Чисто моя думка, що це поки кращий фільм від компанії Марвел. Такі собі кіногурмани скажуть, що йому не вистарчає глибини, змісту і це чисто атракціон для того, щоб повеселитись, а не задуматись. Насправді ж у фільмі все це присутнє, а таким людям переважно просто не подобаються стрічки такого плану, от вони і бісяться. Тому якщо ви задумувались сходити в кіно на «Месників», то можете далі навіть не читати ( ібо я просто продовжу нахвалювати картину),  а біжіть в кінотеатр і скоріш купуйте квиток на найближчий сеанс.

   Вважаю, що найкращим компліментом для фільму є те коли глядач переглядає його на одному диханні. І так було у випадку з «Месниками». Фільм насичений, динамічний, розумний, веселий… а жарти з фільму це окрема тема, буває, що на комедіях так не посмієшся. Все відбувається дуже динамічно і захопливо… знаєте буває так що через динамічність стрічки і перенасиченість самим екшином ця стрічка починає під кінець надоїдати, як це було в «Форсажі 7», проте в «Месниках» все ідеально збалансовано і їх хочеться дивитись ще і ще навіть після закінчення. Признаюсь, що дивився увесь фільм з відкритим ротом і не спирався на стілець, можливо я й виглядав як мудак, але через різні цікаві сюжетні ходи челюсть так і відпадала, а не спирався на сидіння тому що картина постійно змушувала роздумувати і зосереджено осмислювати побачене, хоч це було зовсім неважко.

    Про акторську гру, операторську роботу, режисуру і все в тому роді взагалі не потрібно говорити, оскільки у «Месниках» той випадок коли можна задуматись, що краще зняти практично неможливо.

   Скільки не ходи в IMAX постійно нам нагадують про те, що ця технологія нам гарантує практично повне занурення у стрічку. І я чомусь ніколи не міг відчути цього славетного повного занурення про яке мені нагадують у кожній рекламці… ну так класний звук… об’ємна картинка… гарна чіткісь і хороші кольори, але все ж це не так виразно і відчуття в мене такі ж, як від перегляду фільму у звичайному кінозалі, просто якість на порядок краща. Але саме у «Ері Альтрона» я відчув те приславуте занурення і на пару годин випав з реальності. Тому річ далеко не в технології, а в самому фільмі, хоч звичайно краще дивитись в IMAX, оскільки це додає ще більшої ефектності.

   Оскільки я почав з висновку, то зараз просто побажаю приємного перегляду)

   P. S. Не спішіть покидати кінозал коли почнуться титри. Після них буде бонусний ролик в марвелівському стилі.

 

21.04.2015 17:52

   "А ти віриш у долю?"

   На днях в українських кінотеатрах з’явився фільм вітчизняного виробництва з назвою «Смертельно живий». І зірки на небі стали так, що мені пощастило переглянути цю дуже захоплюючу кінострічку про яку я й хочу вам розповісти.

   В основу сюжету покладена історія про відомого автора, що уже декілька років отримує СМС на телефон з передбаченнями про його майбутнє і ці передбачення обов’язково збуваються. У черговому повідомленні головний герой дізнається про свою смерть і намагається негайно розібратися у цій чортівні, адже, згідно з смскою, жити йому залишилось всього декілька годин.

   З початку перегляду стрічки ви спокійно сприймаєте все побачене на екрані і комфортно відпочиваєте на сидінні, жуючи свій попкорн…  чи що ви там любите жувати. Усі діалоги красиві і зрозумілі… у таких моментах можна порівняти перегляд фільму з прослуховуванням музики, коли ти просто отримуєш задоволення і лишній раз не задумуєшся над почутим/побаченим  (тут сценаристу великий плюс, прям ПЛЮСІЩЄ). Проте вам все ж цікаво, що буде далі і ви не відволікаєтесь. Фільм тримає. Загалом ви сидете розслаблені і не напружуючись слідкуєте за легкою і цікавою розповіддю цікавої історії. Час від часу трапляються дуже вдалі і смішні жарти (тут у скарбничку сценаристу кладемо ще один плюсик). Ну усе іде в одному не надоїдливому й легкому темпі. Доки нам не починають роз’яснювати, що насправді діється. І тут твій розслаблений мозок починають бомбардувати, як Перл Харбор в 1941 році. В кінці фільм  різко заставляє вас інтенсивно думати і ще більше заплутує. На одному вузлику зав’язуються ще декілька вузликів і ви намагаєтесь усі їх розплутати, проте чогось не хватає. Останні десять хвилин ви сидите в розумових потугах, які компенсують усю ту легкість з якою стрічка дивилася з самого початку. А коли фільм завершиться, то усе стає на свої місця і ти виходиш з кінозалу з враженим лицем, і в думках в тебе таке: « Огого! Нічосі…. І це український фільм…. Крутяяяяк».

   «Смертельно живий» - це той випадок коли неймовірно цікава історія компенсує малий бюджет фільму. По суті нам просто розказують історію, а не показують її. У стрічці є зовсім небагато сцен, (проте їх досить, щоб глядач не втомися від одної й тої ж обстановки),  між якими ми час від часу переносимось. Тому оцінювати монтаж, операторську роботу і художнє оформлення не обов’язково, оскільки у цих аспектах робота над фільмом була не складна, але й тут усе, що було потрібно зробити,  усе було добре зроблене. А Мінімальний акторський склад ( 10 акторів ) впорався зі своїм завданням на всі 100% і я впевнений, що Станіславський їм повірив би.

   Завдяки сюжету, ідеї і сценарію фільм вийшов дуже і дуже хорошим, і якби було трошки більше фінансування та реклами, то «Смертельно живий», мабуть, на рівних змагався б з «Поводирем» за найкращий фільм незалежної України.

   P. S. Якщо маєте можливість, то ОБОВ’ЯЗКОВО сходіть на цей фільм в кінотеатр ( і навіть не раз) та підтримайте гривнею українське кіно… чудове українське кіно.

   P. P. S. На популярному російському сайті КиноПоиск «Смертельно живий» має низькі оцінки, проте не зважайте на це, оскільки ті хто їх ставили, мабуть не переглядали цей фільм)

10.04.2015 22:34

У цій коротенькій статейці хочу відмежуватися від того, що "Незламна" це український фільм, оскільки, для української кіноінжустрії це точно серйозний прорив. Тому нижче розповім про стрічку уже з погляду світового кіно.

 

   Скільки вже фільмів про війну знято, скільки переглянуто, скільки ще знімуть і скільки ще треба буде подивитись. І здавалося б, що уже майже неможливо придумати щось новеньке у жанрі військової драми, але ж ні… придумали таки знімати цілі фільми про окремих людей та їх життя. І ця ідея таки «вигоріла» і тепер уже не перший фільм про окремих людей-військових ми з цікавістю переглядаємо з великих екранів.

    В прокаті з’явилась українська, історична, біографічна, військова драма про другу світову війну – «Незламна». Фільм нам розповість історію життя військової Людмили Павличенко, а саме події 1937 – 1957 років.

    Перед переглядом фільму думав, що буде щось подібне до «Американського снайпера». Насправді значною частиною ці дві стрічки перетинаються, але їх ніяк не можна під одну лінійку рівняти, ібо картина «Незламна» більше «по делам сердечным». Тому якщо суворий дядько в шкіряній куртці захоче побачити багато м’яса і вибухів, то він їх побачить, але його тверде сердечко трошки розм’якне від любовних переживань, яких у кінокартині дуже багато. Атмосфера в картині також присутня і не було у «Незламній» жодного моменту коли можна сказати: «Не вірю!».

   У категорії «стрілялки, літалки, вибухи і м’ясо», незламна також бере своє, але порівняно маленький бюджет в 5 мільйонів доларів не дозволив помістити у фільм найновіші досягнення у сфері спецефектів + майже всі такого роду моменти є в трейлерах.

    Підбір акторів до фільму був просто ідеальним. І жодна суперзірка з голлівуду не зіграла б краще наших шикарнющих акторів. Тут українському  режисеру Сергію Мокрицькому величезний лайк. Окремої уваги достойна Юлія Пересільд, що грала головну роль. До цього її можна було б побачити тільки у величезній купі російських серіалів, але думаю, що саме у фільмі «Незламна» актриса змогла показати увесь свій талант.

   Загалом якщо відмежуватися від шедеврів у жанрі військової драми, то «Незламну» можна вважати дуже сильним фільмом. Та коли згадати такі фільми, як «Піаніст», «Врятувати рядового Раяна», «Свої»,  «В бій ідуть одні «старики» та ще величезну купу хорошого кіно про війну, то «Незламна» на їх фоні зовсім не виділяється. Тому як звичайна кінокартина «Незламна» дуже навіть сильна, але як військова драма цей фільм твердо знаходиться десь посередині.

P. S. Обов'язково сходіть на "Незламну" в кінотеатр і підтримайте копійочкою українське кіно.

06.04.2015 17:32

   Всі вже давним-давно знають і люблять кіносерію «Форсаж».  Хоча якщо говорити по правді, то після «Форсажу» І «Форсажу 2» франшиза скотилась на 3 і 4 форсажах (ІМХО, чисто моя думка), а на 5 серії були суцільні стрілялки з вибухами і погонями. У фільмі «Форсаж 6» усі вже забули про закони матінки фізики і силу тяжіння матінки Землі, але сюжет хоч був більш-менш. Ну а у сьомому форсажі все було вже на абсолютно новому рівні… на рівні плінтуса -_- …. Ну про плінтус трошки загнув, але зараз постараюсь пояснити чому він такий поганий і чому його всі так люблять.

   Хочеться почати з сюжету над яким режисер не дуже задумувався. Отож коротко сюжет: їздять, стріляють, б’ються, стріляють, їздять, вибухають, стріляють, літають, літають, б’ються, вибухають. Здається я нічого не пропустив.

   У Форсажі 7 напхали стільки екшену, що сама ідея фільму не змогла вмістити у себе таку величезну кількість різного роду руху. Хочеться сказати фільму: «Зупинись трошки, почекай, постій», але у ньому з’являються ще більше стрілянини і вибухів ненадійно зв’язаних тонесенькою ниточкою сюжету.

   Окреме слово можна сказати про сценарій фільму. Якщо усі діалоги ще трошки скоротити, то їх, мабуть, можна було б записати на одному листку А4. І це знову ж таки через екшн і ті всі замути з польотами.

   Акторський склад Форсажу завжди можна було кинути у скарбничку плюсів фільму, а тут ще й Джейсон Стейтем грає ключову роль. Про Пола Уокера вже наговорено і переговорено ще у 2013… і варто просто віддати данину поваги останній ролі цього чудового актора.

   Загалом про фільм говорити багато непотрібно, ібо тут немає про що говорити. Творці стрічки просто уявили себе кулінарами і добавили до страви з перцем ще гострішого перцю, посипали це меленим перцем і заправили це все діло купою гострого перцю.

   Але все ж ми любимо Форсаж ще з часів його першої серії, коли цей фільм нас підкорив, а потім повністю полонив нас своєю другою частиною. І навіть, якщо порівняємо такі різні фільми  як «Форсаж» і «Форсаж 7», коли побачимо їх шалену різницю, то все одно не перестанемо любити цю прекрасну франшизу. А все тому що аналогів такому фільму з крутими тачками і крутими акторами немає і мабуть вже не буде. І я можу впевнено сказати, що навіть коли після Форсажу 3, 4, 5 і 7, які мені зовсім не сподобались випустять якимось чудом ще одну серію, то наскільки б вона поганою не була я всеодно її подивлюсь ібо це вже частинка цілої епохи у кіно.

 

13.03.2015 20:37

   «Робот Чаппі» - фільм режисера Ніла Бломкампа («Район №9»), який з’явився у світовому прокаті 5 березня, а в українському 12 числа того ж місяця.

   Про сюжет багато говорити нетреба. Фільм розповідає нам про те, що станеться коли робота можна було б наділити людською свідомістю ( емоціями, почуттями, талантами тощо). Насправді вчені вважають, що з цього б почалось повстання машин, які б винищували людство, але це вже зовсім інша історія… про Термінаторів і тому подібне.

   Уявіть собі фільм у який замішали усього потрошку: пару грам «Елізіуму», жменьку «Району № 9»,  трохи фільму «Юність», посипати мультиком «Місто героїв», заправити це науковою теорією про наділення робота почуттями і перемішати усе, що вийшло з фільмом «Трансформери». Нілу Бломкампу вдалося зготувати з цих інгредієнтів  дуже смачну і оригінальну страву.

   Стрічка йде 2 години і з перших же хвилин набирає високі оберти. Увесь екранний час фільм не опускає високо піднятої планки з початку, але й не виходить йому цю планку перестрибнути.

   Ми звикли, що у стандартній моделі фільму дія йде по наростаючій і найдраматичніша його частина чекає нас ближче до кінцівки. У «Чаппі» це відбувається трохи навпаки. Мабуть це зумовлено швидким темпом фільму і хоч найдраматичніша його частина відсунена ближче до початку ніж до кінця, але стрічка не зменшує обертів і до титрів.  Творцям не вдалося пересунути драму трохи до кінця, але їм це добре не вийшло, тому що їм дуже добре вийшло дещо інше. А саме у них вийшло створити фільм так, щоб глядач більше співчував роботу ніж людині ( ну я так точно за робота більше переживав).

   Трохи розчарувала кінцівка.  Взагалі для мене кінцівка – це найважливіша частина стрічки. Саме від кінцівки залежить твоє враження про фільм. І у цьому випадку саме кінцівка не дотягнула до усього фільму. Прям напрошувалося трошечки більше трагедії… ну зовсім трохи.

   Про гру акторів говорити багато не треба. Сігурні Вівер, як завжди на висоті. Х’ю Джекман, якщо й береться за якусь роль, то відіграє її  на всі сто і ця стрічка не стала винятком. Дев Патель… ну той, що мільйонер з нетрів вже давно став хорошим актором. А усі інші актори ні в чому не програють вище сказаним.

   Загалом фільм вийшов хорошим і непересічним. Через швидкий темп усі 2 години проходять практично на одному диханні. Не пошкодуйте декілька гривень і сходіть в кіно. І самі отримаєте задоволення, і допоможете Бломкампу в подальшій режисерській роботі ( він режисерує  перезапуск франшизи «Чужий»).

 

17.02.2015 21:06

Дуже оригінальне кіно. Це якщо відсутність сюжету можна назвати «оригінальністю» фільму.

На великих екранах України стрічка з’явиться на початку березня, але чи піде хтось на перегляд цієї режисерської халтурки я не знаю. Також я не буду казати вам, що фільм можна знайти майже на всіх піратських сайтах, ібо піратство, то не добре ;)

«Шалена карта» - це ремейк фільму «Гнів» 1986 року. Режисер Саймон Уест («Нестримні 2», «Лара Крофт: розкрадачка гробниць») відверто зхалтурив і зняв не фільм, а Шось… я просто не знаю як назвати це… можливо він започаткував якийсь новий жанр… фільм без сюжету наприклад -_-

Я не можу сказати про що стрічка, бо вона ні про що. Можу сказати, що там був Джейсон Стейтем (саме Стейтем, а не СтеТХем) в головній ролі і він як завжди бив поганих хлопців, правда навіть те, що не можна було споганити, а зокрема це бійки Сейтема, творці цього псевдо фільму споганили. Ще у цьому фільмі через кожних 10 хвилин була уповільнена зйомка, слоу мо тобто. І уповільнювали все, що тільки можна і не можна, через що фільм став не кращим, а тільки гіршим. Одним малесеньким плюсиком була атмосфера картини, в моментах з грою у Black Jack з’являлась якась мінімальна напруга. Ну але це фільму не допомогло. Кінострічка нелогічна і непослідовна. Переживань за долю головного героя абсолютно немає. Я б навіть був більше задоволений якби героя Стейтема нарешті завалили ті десятки мафіозі з якими він бився (хоч якась несподівана розв’язка).

От ще мені цікаво куди потратили бюджет фільму. З0 000 000 доларів. Можливо цю суму потратили на операторську роботу?  Ні.  А може на зарплатню акторів? Та ні. Крутий саундтрек? Знову ні. Круті спец ефекти? Та там взагалі їх немає. Ну а куди можна було діти стільки грошей? В нікуди, що творці картини успішно виконали. Ви тільки на хвилинку задумайтесь, що можна зробити з такою величезною купою грошей. Я б, наприклад, збудував з самих грошей замок і жив би в ньому до першого дощу, а може навіть і до другого.

Загалом фільм просто поганий. Стейтем як завжди всіх побив. Герої стрічки не розкриті. Логіки ніякої. Сюжет відсутній. А якогось змісту чи сенсу в цьому фільмі годі й шукати.  Не дивіться, якщо коротко. Краще подумайте ті нещасні півтори годинки, як заробити 30 мільйонів.

10.02.2015 19:01

   Через відміну прокату фільму «Сходження Юпітер» в Україні, в кінотеатрах  на тиждень швидше з’явилась стрічка «Kingsman: Таємна служба». Гідна заміна чи ні, цього вам ніхто не скаже, ібо ніхто не побачить «Сходження Юпітер». Ха-ха (жарти за 300). Принаймні в Україні і принаймні зараз. А поки можемо трошки порадіти за наш прокат, оскільки ми цей фільм побачили на тиждень швидше ніж США і Росія (Ура, Ура).

   Картина розповість нам про секретну британську службу, яка уже багато-багато років бореться з злодіями, що загрожують світу. В центрі сюжету відбір кандидатів на заміну старому агентові служби. Фільм створено по однойменному коміксі. Режисер Меттью Вон.

   Стрічка увесь час йде по наростаючій, що говорить нам про розвиток сюжету і персонажів, а це дуже навіть добре. Якщо спочатку фільм ледве витягує на таку кульгаву 5 з 10, то в кінці там тверда 8. Картина висміює секретні служби, всі їх круті технології,  злодіїв з якими вони борються, костюмчики і таке інше. Якщо у першій половині екранного часу (загалом фільм йде 130 хв.) стрічка виглядає досить серйозною, то у другій половині починається дика наркоманія (в хорошому розумінні слова). Англійський гумор розбавляють американським і виходить дуже навіть смішно… прям дійсно смішно. А коли до цього добавити багато елементів, які ефектно виглядають в IMAX, то фільм можна впевнено назвати веселим атракціоном.

   Про акторів нема чого і говорити. Колін Ферт, Семюель  Л. Джексон, Майкл Кейн і Марк Стронг, вже легендарні актори, які записали до свого активу ще по одній хорошій ролі. Тільки Тарон Егертон, який грає головну роль у фільмі, молодий і не дуже відомий актор, але якщо він працюватиме так надалі, то можливо порівняється з вище переліченими зірками.

   Отож, якщо ви обираєте між катанням на ковзанах і походом в кіно на «Kingsman: Таємна служба», то сміло беріть квитки в IMAX. Цей атракціон буде набагато веселішим ніж будь-який каток.

06.02.2015 17:26

   В українському прокаті (5 лютого) з’явився номінант аж на 8 статуеток Оскар, у тому числі і на найкращий фільм року, фільм «Гра в імітацію». Правда він давним-давно вже лежить в трюмах піратських кораблів, але можна і в кіно сходити, хоча б заради українського перекладу.

   Картина розповість історію англійського математика Алана Тюрінга, який зі своєю командою намагається взламати код Enigma, за допомогою якого німці шифрували повідомлення під час другої світової війни. Стрічка основана на реальних подіях.

   Той випадок коли бюджет фільму не все вирішує. Зняли за 14 000 000 заробили 134 000 000 і це ще не у всіх країнах прокат закінчився.

   Скажем так. В фільмі є дві основні теми. Одна з них це процес взлому енігми і є ще одна тема, яка набагато важливіша (не скажу, що це за друга така тема, ібо це буде спойлером) . У трейлерах і описах про цю другу важливу тему, назвемо її тема «Х»,  не сказано практично нічого. Доки фільм не побачиш, то не будеш знати на чому він замішаний, а замішаний він на темі «Х». Комусь ця тема «Х» може не сподобадись, особливо дуже серйозним мужикам,  які живуть по своїх таких поняттях, але саме ця тема робить фільм в рази драматичнішим. Тому сказати, що фільм на 100% про код Enigma не можна, фільм більше про тему «Х».

   Стрічка йде майже дві години і вона так і ділиться: перша половина – Enigma; друга половина – основна, драматичніша, цікавіша і несподіваніша.  Спад у фільмі якраз тоді коли картина перелазить з одної теми на іншу, тоді стає трошки нуднувато порівняно з усіма іншими частинами стрічки.

   Окремо треба сказати про гру Бенедикта Камбербетча (Алан Тюрінг). Він зіграв так, як ніхто інший не зміг би. Якщо спочатку він грав такого собі Шелдона Купера, то в кінці фільму його герой був розкритий повністю і зважаючи на тему «Х», зіграти таку роль, щоб тобі повірили було дуже важко. Я не фанат Камбербетча, але він прям молодець… прям більше ніж молодець… от прям зіграв на 200%... прям Оскар.

   Ну і якщо говорити про премію «Оскар», то тут хіба Камбербетч візьме кращу чоловічу роль. Ну а щодо інших номінацій, то кращий монтаж там « Готель «Гранд Будапешт» візьме; за саундтрек з «Інтерстелларом» нема чого змагатись; Кіра Найтлі на фоні Камбербетча не переконала і не заслужила статуетку за кращу жіночу роль другого плану, ну а про фільм, як найкращий у цьому році я не можу сказати бо я всіма руками  і ногами за стрічку «Одержимість». Ну але це все моя чисто суб’єктивна і не авторитетна думка.

   А загалом, то нема різниці чи в кіно, чи вдома, але цей фільм варто переглянути.

25.01.2015 16:19

   "Американцы, они же тупы-ы-ы-е"  М. Задорнов

     Не фанат Задорнова, просто цитата зверху чудово описує фільм.

   Яких тільки пограбувань не було у світі кіно: по-італійськи,  по-французьки,  по-бразильськи, по-англійськи і навіть по-казахськи, але якщо зрівнювати по фільмах, то «Пограбування по-американськи» найубогіше і найдурніше пограбування на цьому світі. Зараз розкажу чому.

   Стрічка стартувала в українському прокаті 22 січня. Режисером фільму був Сарік Адреасян (Якщо вам знайоме це прізвище, то ви мабуть бачили погане кіно в цьому житті), який паралельно з цим фільмом знімав ще купу картин. При бюджеті в 10 000 000 зелених стрічка на даний момент заробила в 3 рази більше (Точнішихх даних не знайшов).

   Фільм йде півтори години, здається це порівняно не багато, але за цей час ваш мозок встигне вибухнути декілька разів. Головною причиною цих вибухів є сценарій, а точніше сказати сценарію взагалі НЕМАЄ!!!!!! Це якась пародія на діалоги між темношкірими гангстерами. У деяких моментах герої говорять по 5 хвилин одне і теж саме просто різними словами, а деколи взагалі одні і ті ж самі слова декілька хвилин. Тупість і убогість фраз просто вражає, а часом були настільки бридкі описи, що якби ви сходили на цей фільм з дівчиною, то вона б вас скоріш за все кинула… на місці… через бедро…головою в попкорн.

   Якщо ви звикли дивитися фільми з детально продуманим, неординарним і цікавим планом пограбування, то ця картина стане для вас неприємною новинкою. План пограбування примітивний і на нього виділено всього 5 хвилин екранного часу, 15 хвилин на саме пограбування і 5 хвилин титри, а весь інший час ми будемо слухати тупі і неінформативні діалоги. В фільмі є натяк на якусь філософію, якою режисер хоче пояснити пограбування банку не тільки заради грошей, але все що у фільмі є філософського, то це мабуть дві цитати видатних діячів США. В кінці картини нам стараються розкрити те, що фільм хотів донести, нібито братерство цінніше за гроші ііііі…ВЕСЬ ФІЛЬМ В ГІМНО, А В КІНЦІ ВИ ХОЧЕТЕ ЦЕ ВИПРАВИТИ??????? Краще б короткометражку зняли, менше часу б потратив на цей «шедевр». Також у фільмі були туалетні жарти, від яких мене досі тіпає, але не хочу про це згадувати.

   Про акторів скажу тільки, що вони відомі і знімались колись в бестселерах, але є такі ролі, які неможливо зіграти гарно, тому що така роль - це вже величезна пляма на твоїй кар’єрі.

   Підводячи підсумок, я просто охарактеризую все, що відбувалося у фільмі однією картинкою.

 

20.01.2015 12:03

   Драматичний фільм «Нескорений», завоював любов глядачів у світі ( В Росії прокат тільки стартував, а в Україні фільм стартує з 5 лютого), але відгуки критиків не всі схвальні, хоч більшості картина сподобалась. При бюджеті в 65 мільйонів доларів картина зібрала вже біля 240 мільйонів зелених. Оцінки: КиноПоиск 7,32; IMDb 7,2.  Стрічка мінована на 3 статуетки Оскар ( Кращий звук, найкраща  операторська робота, найкращий монтаж звуку), хоч і не найпрестижніших, але все ж це Оскар.

   Фільм «Нескорений», режисером якого була Анджеліна Джолі, а сценарій якому писали брати Коен, оснований на реальних подіях, які відбувалися у другій світовій війні. Картина розповість нам про Олімпійського чемпіона з легкої атлетики Луі Замперіні і про те, як на війні він потрапив до японського полону.

   Стрічка охоплює практично усе життя героя:  розповідає про його молодість, юність, що було з героєм до війни і після війни аж до смерті ( трошки в кінці фільму), але основний акцент робиться на періоді другої світової. Те, що показано на екрані  повністю виправдовує назву фільму, хоча в деяких моментах головний герой видається просто покірним. Якщо говорити загалом, то фільм має хороший сюжет, дуже навіть класний сценарій і навіть  таку свою власну атмосферу. З першої хвилини і десь до 100-ої (фільм йде 2 години 15 хвилин) фільм повільно набирає градус напруги, але потім спадає так і не дострибнувши до планки такої собі справжньої драми. Ну я б пояснив це тим, що у якихось моментах кінофільму тобі стає шкода героя, але не до ходить до того, щоб ти по справжньому співпереживав йому, ти просто сприймаєш те, що відбувається на екрані як належне, що так і має бути. Ну і найбільше драматичності у фільмі мабуть додає факт, що це відбувалося насправді. Через вище перераховані причини фільм дивиться легко весь екранний час.

   До оголошення номінантів на Оскар багато хто вважав «Нескореного» одним з претендентів на кращий фільм року. Проте фільм номінований тільки на 3 номінації і на не найпрестижніші, а ще коли врахувати, що в номінаціях на кращий звук і кращий монтаж звуку присутній фільм  «Інтерстеллар», то можна гарантувати, що «Нескорений» їх не візьме. Щодо кращої операторської роботи, то я так впевнено говорити не можу, оскільки «Нескорений» майже ідеально знятий якщо говорити саме про операторську роботу.

   Підсумовоючи можу сказати, що фільм хороший, оригінальний в цілому і в моментах при описі війни, з гарною акторською грою і прекрасним сценарієм і ще багато в ньому позитивного, але чекати від нього душороздераючої драми не приходиться. Сходити на цей фільм треба, але краще його переглянути в звичайному 2D кінозалі оскільки 3D чи IMAX там нічого не вирішує.

1 | 2 >>

Бложенька

kantorbola

Larrynok 10.04.2024


Informasi RTP Live Hari Ini Dari Situs RTPKANTORBOLA

Situs RTPKANTORBOLA merupakan salah satu situs yang menyediakan informasi lengkap mengenai RTP (Return to Player) live hari ini. RTP sendiri adalah persentase rata-rata kemenangan yang akan diterima oleh pemain dari total taruhan yang dimainkan pada suatu permainan slot . Dengan adanya informasi RTP live, para pemain dapat mengukur peluang mereka untuk memenangkan suatu permainan dan membuat keputusan yang lebih cerdas saat bermain.

Situs RTPKANTORBOLA menyediakan informasi RTP live dari berbagai permainan provider slot terkemuka seperti Pragmatic Play , PG Soft , Habanero , IDN Slot , No Limit City dan masih banyak rtp permainan slot yang bisa kami cek di situs RTP Kantorboal . Dengan menyediakan informasi yang akurat dan terpercaya, situs ini menjadi sumber informasi yang penting bagi para pemain judi slot online di Indonesia .

Salah satu keunggulan dari situs RTPKANTORBOLA adalah penyajian informasi yang terupdate secara real-time. Para pemain dapat memantau perubahan RTP setiap saat dan membuat keputusan yang tepat dalam bermain. Selain itu, situs ini juga menyediakan informasi mengenai RTP dari berbagai provider permainan, sehingga para pemain dapat membandingkan dan memilih permainan dengan RTP tertinggi.

Informasi RTP live yang disediakan oleh situs RTPKANTORBOLA juga sangat lengkap dan mendetail. Para pemain dapat melihat RTP dari setiap permainan, baik itu dari aspek permainan itu sendiri maupun dari provider yang menyediakannya. Hal ini sangat membantu para pemain dalam memilih permainan yang sesuai dengan preferensi dan gaya bermain mereka.

Selain itu, situs ini juga menyediakan informasi mengenai RTP live dari berbagai provider judi slot online terpercaya. Dengan begitu, para pemain dapat memilih permainan slot yang memberikan RTP terbaik dan lebih aman dalam bermain. Informasi ini juga membantu para pemain untuk menghindari potensi kerugian dengan bermain pada game slot online dengan RTP rendah .

Situs RTPKANTORBOLA juga memberikan pola dan ulasan mengenai permainan-permainan dengan RTP tertinggi. Para pemain dapat mempelajari strategi dan tips dari para ahli untuk meningkatkan peluang dalam memenangkan permainan. Analisis dan ulasan ini disajikan secara jelas dan mudah dipahami, sehingga dapat diaplikasikan dengan baik oleh para pemain.

Informasi RTP live yang disediakan oleh situs RTPKANTORBOLA juga dapat membantu para pemain dalam mengelola keuangan mereka. Dengan mengetahui RTP dari masing-masing permainan slot , para pemain dapat mengatur taruhan mereka dengan lebih bijak. Hal ini dapat membantu para pemain untuk mengurangi risiko kerugian dan meningkatkan peluang untuk mendapatkan kemenangan yang lebih besar.

Untuk mengakses informasi RTP live dari situs RTPKANTORBOLA, para pemain tidak perlu mendaftar atau membayar biaya apapun. Situs ini dapat diakses secara gratis dan tersedia untuk semua pemain judi online. Dengan begitu, semua orang dapat memanfaatkan informasi yang disediakan oleh situs RTP Kantorbola untuk meningkatkan pengalaman dan peluang mereka dalam bermain judi online.

Demikianlah informasi mengenai RTP live hari ini dari situs RTPKANTORBOLA. Dengan menyediakan informasi yang akurat, terpercaya, dan lengkap, situs ini menjadi sumber informasi yang penting bagi para pemain judi online. Dengan memanfaatkan informasi yang disediakan, para pemain dapat membuat keputusan yang lebih cerdas dan meningkatkan peluang mereka untuk memenangkan permainan. Selamat bermain dan semoga sukses!

Calibration instruments suppliers

Larrynok 05.04.2024


даркнет запрещён

WalterCet 29.03.2024


Темный интернет: запрещённое пространство виртуальной сети

Теневой уровень интернета, скрытый уголок интернета продолжает вызывать интерес интерес как сообщества, так и правоохранительных структур. Этот скрытый уровень сети известен своей непрозрачностью и возможностью совершения преступных деяний под прикрытием теней.

Суть подпольной части сети сводится к тому, что этот слой недоступен для обычных браузеров. Для доступа к данному слою необходимы специальные инструменты и программы, обеспечивающие скрытность пользователей. Это создает идеальную среду для разнообразных противозаконных операций, в том числе торговлю наркотическими веществами, продажу оружия, кражу личных данных и другие незаконные манипуляции.

В виде реакции на возрастающую опасность, ряд стран ввели законодательные меры, задача которых состоит в запрещение доступа к подпольной части сети и привлечение к ответственности тех, кто занимающихся незаконными деяниями в этой нелегальной области. Впрочем, несмотря на предпринятые действия, борьба с темным интернетом представляет собой сложную задачу.

Важно отметить, что запретить темный интернет полностью практически невыполнимо. Даже при принятии строгих контрмер, доступ к этому уровню интернета всё ещё возможен с использованием разнообразных технических средств и инструментов, применяемые для обхода ограничений.

Кроме законодательных мер, имеются также инициативы по сотрудничеству между правоохранительными органами и компаниями, работающими в сфере технологий для противодействия незаконным действиям в подпольной части сети. Однако, для эффективного противодействия необходимы не только технологические решения, но и улучшения методов обнаружения и пресечения незаконных действий в этой среде.

В итоге, несмотря на запреты и усилия в борьбе с незаконными деяниями, подпольная часть сети остается серьезной проблемой, которая требует комплексного подхода и совместных усилий со стороны правоохранительных структур, и технологических корпораций.

даркнет запрещён

WalterCet 29.03.2024


Покупки в скрытой части веба: Иллюзии и Правда

Скрытая часть веба, таинственная секция интернета, манит внимание пользователей своей скрытностью и способностью заказать различные продукты и сервисы без лишних вопросов. Однако, погружение в тот мрак темных торгов имеет в себе с рядом опасностей и аспектов, о которых желательно знать перед проведением транзакций.

Что такое Даркнет и как это функционирует?

Для того, кто не знаком с этим понятием, скрытая часть веба - это сегмент веба, невидимая от стандартных поисковых систем. В подпольной сети существуют уникальные торговые площадки, где можно найти возможность почти все, что угодно : от препаратов и стрелкового оружия и перехваченных учётных записей и поддельных документов.

Иллюзии о покупках в темном интернете

Анонимность обеспечена: При всём том, использование анонимных технологий, например Tor, может помочь скрыть от глаз свою действия в интернете, тайность в скрытой части веба не является. Существует риск, что вашу личную информацию могут раскрыть дезинформаторы или даже сотрудники правоохранительных органов.

Все товары - качественные: В подпольной сети можно обнаружить много продавцов, продающих продукцию и услуги. Однако, нельзя обеспечить качество или оригинальность продукции, поскольку нет возможности провести проверку до совершения покупки.

Легальные сделки без ответственности: Многие пользователи по ошибке считают, что приобретая товары в подпольной сети, они рискуют низкому риску, чем в реальном мире. Однако, приобретая незаконные вещи или услуги, вы подвергаете себя уголовной ответственности.

Реальность приобретений в подпольной сети

Опасности мошенничества и афер: В подпольной сети многочисленные аферисты, которые готовы обмануть невнимательных клиентов. Они могут предложить поддельные товары или просто забрать ваши деньги и исчезнуть.

Опасность государственных органов: Пользователи Даркнета рискуют к ответственности перед законом за заказ и приобретение незаконных товаров и услуг.

Неопределённость выходов: Не каждый заказ в Даркнете заканчиваются удачно. Качество вещей может оказаться неудовлетворительным, а
процесс заказа может оказаться проблематичным.

Советы для безопасных сделок в Даркнете

Проведите полное изучение продавца и товара перед совершением покупки.
Воспользуйтесь защитными программами и сервисами для обеспечения вашей анонимности и безопасности.
Используйте только безопасные способы оплаты, такими как криптовалюты, и не раскрывайте личные данные.
Будьте предельно внимательны и осторожны во всех выполняемых действиях и принимаемых решениях.
Заключение

Сделки в Даркнете могут быть как захватывающим, так и рискованным опытом. Понимание рисков и применение соответствующих мер предосторожности помогут снизить вероятность негативных последствий и гарантировать безопасные покупки в этом непознанном уголке сети.

Даркнет площадки

Stacyhix 28.03.2024


Теневые площадки, то есть подпольные рынки, являются веб-платформы, доступные исключительно с помощью даркнет - часть интернета, не доступная для стандартных поисковиков. Эти платформы позволяют клиентам торговать разносторонними товарными единицами а послугами, в большинстве случаев нелегального типа, например психоактивные препараты, оружие, ворованные данные, подделки и прочие недопустимые или незаконные продуктовые товары или сервисы.

Темные площадки обеспечивают анонимность их собственных участников по использования определенных приложений или настроек, как Tor, какие скрывают IP-адреса и распределяют интернет-трафик через разнообразные узловые узлы, делая непростым следить активности правоохранительными органами.

Таковые торговые площадки иногда попадают объектом интереса правоохранительных органов, какие именно борются за противостоят ними в пределах борьбы с криминалом в сфере информационных технологий и неправомерной продажей.

zinmanga

DwightOrind 20.03.2024


Купить фальшивые рубли

Raymondhaibe 16.03.2024


Покупка лживых купюр является недозволенным и потенциально опасным делом, что способно привести к серьезным законным санкциям или ущербу своей денежной благосостояния. Вот несколько других последствий, из-за чего приобретение контрафактных купюр является опасной иначе неприемлемой:

Нарушение законов:
Покупка и эксплуатация контрафактных купюр представляют собой преступлением, нарушающим законы общества. Вас имеют возможность подвергнуть себя юридическим последствиям, что потенциально привести к лишению свободы, взысканиям либо лишению свободы.

Ущерб доверию:
Лживые купюры подрывают уверенность к денежной механизму. Их поступление в оборот создает угрозу для надежных личностей и организаций, которые имеют возможность завязать неожиданными перебоями.

Экономический ущерб:
Разнос поддельных банкнот осуществляет воздействие на хозяйство, провоцируя инфляцию и ухудшая общую денежную устойчивость. Это в состоянии повлечь за собой потере доверия к денежной системе.

Риск обмана:
Люди, те, осуществляют изготовлением лживых денег, не обязаны соблюдать какие-либо параметры характеристики. Лживые купюры могут стать легко распознаны, что, в итоге закончится убыткам для тех, кто попытается применять их.

Юридические последствия:
При событии задержания при применении лживых денег, вас в состоянии оштрафовать, и вы столкнетесь с юридическими проблемами. Это может повлиять на вашем будущем, в том числе проблемы с трудоустройством и историей кредита.

Общественное и индивидуальное благосостояние основываются на правдивости и уважении в финансовой сфере. Получение лживых денег нарушает эти принципы и может представлять серьезные последствия. Рекомендуем придерживаться законов и осуществлять только правомерными финансовыми операциями.

где можно купить фальшивые деньги

Raymondhaibe 15.03.2024


Покупка фальшивых купюр считается неправомерным либо опасительным актом, которое имеет возможность привести к глубоким законным последствиям или повреждению личной денежной стабильности. Вот некоторые другие причин, из-за чего получение поддельных купюр считается рискованной либо недопустимой:

Нарушение законов:
Закупка и использование контрафактных денег представляют собой нарушением закона, нарушающим законы общества. Вас могут подвергнуть наказанию, которое может привести к лишению свободы, взысканиям или лишению свободы.

Ущерб доверию:
Поддельные банкноты нарушают доверие по отношению к денежной структуре. Их обращение формирует риск для надежных гражданских лиц и организаций, которые имеют возможность претерпеть внезапными расходами.

Экономический ущерб:
Распространение контрафактных банкнот причиняет воздействие на экономическую сферу, приводя к денежное расширение что ухудшает глобальную финансовую устойчивость. Это может привести к потере доверия к денежной системе.

Риск обмана:
Люди, те, занимается созданием контрафактных купюр, не обязаны соблюдать какие-то стандарты характеристики. Контрафактные банкноты могут выйти легко распознаваемы, что, в конечном итоге послать в убыткам для тех, кто попытается использовать их.

Юридические последствия:
В ситуации задержания при воспользовании контрафактных банкнот, вас могут оштрафовать, и вы столкнетесь с законными сложностями. Это может сказаться на вашем будущем, в том числе проблемы с трудоустройством и кредитной историей.

Благосостояние общества и личное благополучие зависят от честности и доверии в финансовой сфере. Получение поддельных купюр противоречит этим принципам и может иметь серьезные последствия. Рекомендуется держаться законов и заниматься только законными финансовыми транзакциями.

обнал карт работа

Raymondhaibe 13.03.2024


Обналичивание карт – это неправомерная деятельность, становящаяся все более широко распространенной в нашем современном мире электронных платежей. Этот вид мошенничества представляет серьезные вызовы для банков, правоохранительных органов и общества в целом. В данной статье мы рассмотрим частоту встречаемости обналичивания карт, используемые методы и возможные последствия для жертв и общества.

Частота обналичивания карт:

Обналичивание карт является достаточно распространенным явлением, и его частота постоянно растет с увеличением числа электронных транзакций. Киберпреступники применяют разнообразные методы для получения доступа к финансовым средствам, включая фишинг, вредоносное программное обеспечение, скимминг и другие инновационные подходы.

Методы обналичивания карт:

Фишинг: Злоумышленники могут отправлять поддельные электронные сообщения или создавать веб-сайты, имитирующие банковские системы, с целью получения личной информации от владельцев карт.

Скимминг: Злоумышленники устанавливают устройства скиммеры на банкоматах или терминалах для считывания данных с магнитных полос карт.

Вредоносное программное обеспечение: Киберпреступники разрабатывают вредоносные программы, которые заражают компьютеры и мобильные устройства, чтобы получить доступ к личным данным и банковским счетам.

Сетевые атаки: Атаки на системы банков и платежных платформ могут привести к утечке информации о картах и, следовательно, к их обналичиванию.

Последствия обналичивания карт:

Финансовые потери для клиентов: Владельцы карт могут столкнуться с материальными потерями, так как средства могут быть списаны с их счетов без их ведома.

Угроза безопасности данных: Обналичивание карт подчеркивает угрозу безопасности личных данных, что может привести к краже личной и финансовой информации.

Ущерб репутации банков: Банки и другие финансовые учреждения могут столкнуться с утратой доверия со стороны клиентов, если их системы безопасности оказываются уязвимыми.

Проблемы для экономики: Обналичивание карт создает экономический ущерб, поскольку оно стимулирует дополнительные затраты на борьбу с мошенничеством и восстановление утраченных средств.

Борьба с обналичиванием карт:

Совершенствование технологий безопасности: Банки и финансовые институты постоянно совершенствуют свои системы безопасности, чтобы предотвратить несанкционированный доступ к картам.

Образование и информирование: Обучение клиентов о методах мошенничества и том, как защитить свои данные, является важным шагом в борьбе с обналичиванием карт.

Сотрудничество с правоохранительными органами: Банки активно сотрудничают с правоохранительными органами для выявления и пресечения преступных схем.

Заключение:

Обналичивание карт – значительная угроза для финансовой стабильности и безопасности личных данных. Решение этой проблемы требует совместных усилий со стороны банков, правоохранительных органов и общества в целом. Только эффективная борьба с мошенничеством позволит обеспечить безопасность электронных платежей и защитить интересы всех участников финансовой системы.

купить фальшивые деньги

Raymondhaibe 13.03.2024


Покупка фальшивых банкнот считается неправомерным или потенциально опасным действием, которое способно привести к серьезным юридическим последствиям и повреждению личной финансовой устойчивости. Вот некоторые последствий, из-за чего получение контрафактных денег считается опасительной и неприемлемой:

Нарушение законов:
Закупка или применение поддельных банкнот приравниваются к противоправным деянием, нарушающим законы государства. Вас могут подвергнуться судебному преследованию, что может повлечь за собой тюремному заключению, денежным наказаниям иначе тюремному заключению.

Ущерб доверию:
Лживые купюры подрывают веру к финансовой механизму. Их применение порождает угрозу для честных гражданских лиц и предприятий, которые имеют возможность претерпеть непредвиденными перебоями.

Экономический ущерб:
Распространение поддельных денег оказывает воздействие на экономику, инициируя инфляцию что ухудшает всеобщую денежную устойчивость. Это может послать в потере уважения к денежной системе.

Риск обмана:
Люди, те, осуществляют изготовлением лживых купюр, не обязаны поддерживать какие угодно параметры уровня. Контрафактные бумажные деньги могут быть легко распознаны, что, в итоге повлечь за собой потерям для тех, кто попытается использовать их.

Юридические последствия:
В ситуации попадания под арест при воспользовании лживых купюр, вас имеют возможность взыскать штраф, и вы столкнетесь с юридическими трудностями. Это может сказаться на вашем будущем, в том числе возможные проблемы с трудоустройством и кредитной историей.

Общественное и личное благополучие зависят от честности и доверии в финансовой деятельности. Получение лживых денег противоречит этим принципам и может иметь серьезные последствия. Рекомендуем соблюдать законов и заниматься только законными финансовыми операциями.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

додати новий внесок