PrO "Kingsman: Таємна служба"

10.02.2015 19:01

   Через відміну прокату фільму «Сходження Юпітер» в Україні, в кінотеатрах  на тиждень швидше з’явилась стрічка «Kingsman: Таємна служба». Гідна заміна чи ні, цього вам ніхто не скаже, ібо ніхто не побачить «Сходження Юпітер». Ха-ха (жарти за 300). Принаймні в Україні і принаймні зараз. А поки можемо трошки порадіти за наш прокат, оскільки ми цей фільм побачили на тиждень швидше ніж США і Росія (Ура, Ура).

   Картина розповість нам про секретну британську службу, яка уже багато-багато років бореться з злодіями, що загрожують світу. В центрі сюжету відбір кандидатів на заміну старому агентові служби. Фільм створено по однойменному коміксі. Режисер Меттью Вон.

   Стрічка увесь час йде по наростаючій, що говорить нам про розвиток сюжету і персонажів, а це дуже навіть добре. Якщо спочатку фільм ледве витягує на таку кульгаву 5 з 10, то в кінці там тверда 8. Картина висміює секретні служби, всі їх круті технології,  злодіїв з якими вони борються, костюмчики і таке інше. Якщо у першій половині екранного часу (загалом фільм йде 130 хв.) стрічка виглядає досить серйозною, то у другій половині починається дика наркоманія (в хорошому розумінні слова). Англійський гумор розбавляють американським і виходить дуже навіть смішно… прям дійсно смішно. А коли до цього добавити багато елементів, які ефектно виглядають в IMAX, то фільм можна впевнено назвати веселим атракціоном.

   Про акторів нема чого і говорити. Колін Ферт, Семюель  Л. Джексон, Майкл Кейн і Марк Стронг, вже легендарні актори, які записали до свого активу ще по одній хорошій ролі. Тільки Тарон Егертон, який грає головну роль у фільмі, молодий і не дуже відомий актор, але якщо він працюватиме так надалі, то можливо порівняється з вище переліченими зірками.

   Отож, якщо ви обираєте між катанням на ковзанах і походом в кіно на «Kingsman: Таємна служба», то сміло беріть квитки в IMAX. Цей атракціон буде набагато веселішим ніж будь-який каток.

Коменти

запой вывод

zapoy_gxMt 01.03.2024
Наркологическая помощь при похмелье на дому: оперативно и эффективно
выведение из запоя [url=vyvod-iz-zapoya163.ru]vyvod-iz-zapoya163.ru[/url] .

займ 100 процентов одобрения

zaym_nkol 29.02.2024
Займ без отказа с мгновенным одобрением: 100% шанс на успех
взять займ 100 процентов одобрения на карту [url=zajm-100-procentov-odobreniya.ru]zajm-100-procentov-odobreniya.ru[/url] .

Carpe diem ))))

psyxme 28.02.2024
Ad majorem Dei gloriam — К вящей славе Божией

Test, just a test

XRumerTest 28.02.2024
Hello. And Bye.

туры в турцию

tury_dxOa 27.02.2024
Исторические достопримечательности Турции
горящие туры [url=tez-tour-turkey.ru]tez-tour-turkey.ru[/url] .

Вам нужно самые лучшие теплосберегающие плёнки для окна?

plenka.buyonline.su 25.02.2024
Приветс!
Проверьте эти самые лучшие энергоплёнки для окон очень хорошо сокращает утечку тепла:
Когда заинтересовало, тогда напишите в личку заказ на plenka.buyonline.su

TriptiaRah

TriptiaRah 24.02.2024

Hi everybody, here every one is sharing these kinds of experience, so it's pleasant to read this webpage, and I used to pay a visit this web site everyday.

Test, Just a test

GermanVer 18.02.2024


Тема не простая но и не сложная

xKeOxNveUl 18.02.2024
Тема не простая но и не сложная ArataurNiladwyn@gmail.com 000*** prokino3.webnode.com.ua

похороны служба по организации

pohorony_unEt 16.02.2024
Сопровождение на каждом этапе организации похорон
организация похорон агентство [url=pohoronnoe-bjuro-444.ru]pohoronnoe-bjuro-444.ru[/url] .

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

додати новий внесок

Опитування

Фільм чи каток?

Загальна кількість голосiв 37